Beauty & Fashing, Vaš svet lepote i mode

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Miroslava Mike, Mikerovića 2, Beograd (Miljkovac 3)
Bio Tip

Beauty & Fashion, Vaš svet lepote i mode

2,000рсд

Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmjerena energija talasa djeluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tijela.

Kategorija
  • 30 minuta regija

Gubitak masnih naslaga se ne vraća, jer se te uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo” efekta. Svakim narednim tretmanom telo se sve više i lepše reoblikuje. Poželjno je samo da se narednih dana kombinuju: povećani unos tečnosti, racionalna ishrana i fizička aktivnost.

Napomena: potrebna fizička aktivnost se može dijelom nadomjestiti niskofrekventnim elektro-stimulacijama odgovarajućih mišićnih grupa, što dovodi do ubrzanog sagorijevanja oslobođene masti. Taj tretman takodje možete naći u našem salonu .

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kavitacija”